За Нас

Здравейте и добре дошли в Montage Reel! Тук ще може да се потопите в атмосферата на седмото изкуство. Наред с редовно обновявана информация за най-новите кино и DVD премиери, бокс офис класации, ревюта и новини за случващото се в света на киното, тук ще откриете и любопитни факти за режисьори и кинодейци, както и нов поглед към холивудски класики. Обещаваме да не се ограничаваме само с Холивуд, а да обърнем внимание и на европейското и световно кино.

Всичко, което ще прочетете тук ще бъде пречупено през нашата гледна точка и ще се опитва да събуди теми за дискусии и интерактивно участие от ваша страна. Тук ще пишем киноманякът Крисо, влюбената в киното Цвети и аз – Миша. И тримата сме страстни почитатели на филмовото изкуство от години и някои от нас го приемат не само като хоби, но и като призвание. В момента получаваме и академично образование в тази сфера, така че ще се стараем коментарите ни да са максимално информирани и професионални. Но преди всичко пишем този блог, за да представим гледната си точка, да ви подтикнем да преоткриете киното и да ви вдъхновим да споделите мнението си за всичко ставащо.

И така сега се отправяме на лов за най-доброто от света на киното! Всеки улов ще бъде споделен с вас. Чувствайте се свободни да вземете участие по всяко време и не забравяйте, че все пак всеки един филм заснет някога е бил създаден за вас – публиката, така че наслаждавайте се и анализирайте по своему на воля !

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s